Birthday girl

IMG_8411

Precis innan vi åkte på semester fyllde Nicoletta 10 år!! Känns helt sjukt att jag har en dotter som är så stor och att det var 10 år sen hon kom.

Godförmiddag,

Här har vi tagit det lite lugnt på förmiddagen, jobbat en liten stund, busat med barnen och planerat lite för kvällen. Några vänner kommer på besök så menyn ska köpas in, ska bli supermysigt!

Det jag tänkte på idag var hur svårt det var att hitta presenter till en nybliven 10 åring. Det hon fick förra året känns inte alls som att hon skulle vilja ha i dag och med en fot i vuxen världen och en i barnens värld så var det lite svårt.

IMG_8416

Blev i alla fall en jeansklänning från I dig Denim, ett kit från Victoria´s Secret med doftsprayer, necessärer och lipgloss. Nagellack som kan tvättas bort med tvål en plajettväska från mig;), ett spel, en snygg ti-shirt som var lite kort och ett par vita spets shorts till. Sen blev det glitter pennor och ett block ( syns inte på bilden..)

IMG_8419

Känns riktigt bra och viktigast av allt, Nicoletta blev glad.

Nu ska vi göra oss i ordning, invänta lilla L som sover sin förmiddags nap och sen ska vi köra i väg och hämta en efterlängtad sak som äntligen kommit!

Återkommer med vad det är så snart den är på plats.

Ha en fin sommardag nu.

KRAM

1 kommentar

  1. Så fina presenter ❤️ Förstår att dottern blev nöjd 🙂
    Jag blev nyfiken på nagellacket man tvättar bort med tvål. Hade varit perfekt till min tjej som älskar att fixa naglarna. Var har du köpt det?
    Kram Annika

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *