Sommar Stockholm- en dag till havs

IMG_0584

I går hade vi en så härlig dag med barnens farfar och fru på deras båt. Vi puttrade runt i Stockholms alla kanaler och åkte sedan ut till Fjäderholmarna för att äta lunch, fika och leka lite. Barnen älskade att vara där, det fanns både gunga och lekplats.

Hallå där,

Just nu pågår det packning för fullt för i kväll kör vi ner till Skåne för att ha några dagar tillsammans med min syster och barnens kusiner. Älskar att åka ner till deras mysiga hus i Nyhamns läge och njuta av all den goda maten, sällskapet och allt mysigt som finns att göra där. Håller tummarna för lite fint väder så vi kan få en sväng på stranden, vore super. Finns ju ingenstans som jag tycker så mycket om att bada som just där.

IMG_0594

IMG_0607

Varmrökt lax från Fjäderholmarnas egna rökeri är ett måste.

IMG_0601

IMG_0595

IMG_0625

IMG_0626

IMG_0630

Blev en skön dag och framför allt var det skönt att lämna stan och få andas lite frisk skärgårds luft. Blir lätt att man hänger på alla parker i stan så det var kul med en liten båtutflykt!

Nej, nu blir det lunch och så ska jag ju fota det nya och fina som har fått en plats här hemma.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *