Hur vi sover..??

IMG_0655

Lilla Leonie älskar sina nya sängkläder och jag måste erkänna att dom nog är dom sötaste någonsin! Har ni missat det fantastiska barnmärket Garbo & Friends så måste ni titta in på allt fantastiskt som dom har. Den här serien som vi har heter Fauna och är så söt med alla djuren. Blev helt frälst i detta barnmärke när lilla L kom och har allt från flaskor till sängkläder härifrån.

Godförmiddag,

Ä n t l i g e n är nu min stora tjej hemma igen efter tre långa veckor med sin pappa i USA. Under sommarlovet delar vi upp lovet så att vi kan vara bortresta lite längre tillsammans, det är mysigt när hon är med mig men sen så blir det ju väldigt långt. Nu när hon är lite större så funkar det bra för henne vilket är det viktigaste, det finns ju Skype och Wats app så det är lätt att hålla kontakten. Men det känns i hjärtat. Första dagarna är alltid värst  sen blir det bättre…

Ni som har barn ni ”delar på” förstår ju säkert vad jag menar.

Nu ska vi i alla fall mysa i några dagar innan hon börjar nya skolan. Just i år är hon lite extra pirrig inför skolstart för Nicoletta ska börja på Adolf Fredriks musik skola vilket hon har sett fram emot hela sommaren.


IMG_0649

Hur sover era 1 åringar förresten?

Vi har nog sovit på alla sätt som är möjliga! haha. Just nu sover vi såhär.

Alla våra barn vaknar just nu på natten av olika anledningar. 1åringen vaknar pga tänder ( detta kan vara allt från en gång i timmen till en gång per natt) Hon sover därför i sin säng bredvid oss. På morgonkvisten kommer hon upp i vår säng och så försöker vi sova en stund till.

Så har vi Bianca som är 4, hon vaknar oftast en gång per natt och vill då ligga hos oss. Och så har vi vår nyblivna 10 åring som råkat sen en skräckfilms trailer ( i ett obevakat tillfälle hos en kompis!) och nu också vaknar på natten och kommer in.

Med andra ord så sover alla hos oss just nu.


IMG_0646

Dock så börjar jag vänja mig och oftast så går det bra. Tänkte faktiskt på att man nog ska vara glad så länge man får ha dom nära, snart så vill man inte sova hos mamma längre och längtar man väl säkert tillbaka till tiden när dom inte ville något hellre..

IMG_0653

Lilla gosan älskar sin säng! Vi hittade den här gråa snygga spjälsängen online och den var verkligen ett fynd. Tror vi betalade 1200 för den, då trodde vi inte att vi skulle använda den så mycket eftersom Bianca aldrig ville sova i sin säng! Men tji fick vi för Leonie sover där varje natt nu. Så olika det kan vara.

Så så sover vi hos oss alla 5 tillslut i samma säng.

Vad hittar ni på idag? Nu när sommarlovet går mot sitt slut så tycker jag att det är svårt vad man ska hitta på med barnen. Man har gjort parkerna och vädret är inte tillräckligt bra för en strand tripp..vilket också är svårt med en 1 åring och en 4 åring själv.. Hm.

Vi får väl se vad det blir!

Ha en fin dag nu.

KRAM

5 kommentarer

 1. Hej Valerie!
  Vet du, vi köpte faktiskt likadan spjälsäng till vår tös efter att ha läst ditt tips om den sängen för lite mer än ett år sedan. Och den är ju så fin! Men jag undrar om ni har upplevt samma problem som vi med den, nämligen att sängen låter ganska mycket när lilltjejen rör sig i sömnen? Vi har löst det nu genom att klämma in tjocka strumpor mellan spjälorna och ribbotten/ramen och nu är sängen tyst. Äntligen. Och vår dotter sover mycket bättre. Kanske har vi inte skruvat åt nånting tillräckligt hårt, vet inte riktigt… Men nyfiken på om ni upplevt samma sak! 🙂
  Himla fint bäddset förresten, ser mysigt och snyggt ut på samma gång!

  1. Hej där, nej, faktiskt inte! Låter som att ni kanske ska se över skruvarna igen;) kramar

 2. Hejsan! Var ni på Junibacken idag? Isf måste jag väl be om ursäkt om jag i smyg lite stirrade men det liknade dej 🙂 annars kan nån annan skatta sig lycklig dom är lika snygg o vacker! Ha det bra!

  1. Hej hej, ja! Det var vi;) Ingen fara det var inget jag tänkte på i alla fall. Tack söta du för fina kommentarer?

 3. Hej valerie, vilken igenkänning… Jag har en 10 årig kille Sebastian, en 7 årig tjej Siri och en liten Amanda på 1.5 år. Vi har exakt samma dilemma som er. Jag trodde att vi var ensamma med att ha 5 sovande varelser var och varannan natt i vår 1.6 säng. Det är trångt och samtidigt mysigt men efter ett långt sommarlov och jobb som har börjat så känns det lite jobbigt att ha två barn som gör intåg på natten och en liten som skriker för att vara med i gemenskapen… Skönt att höra att man inte är ensam om sina små bekymmer. Jag gillar verkligen din ton och positivitet på bloggen. Du ger mig många bra tips i min vardag, dels som jag är -tre barnsmamma, hårt arbetande kvinna i karriären och stundande 39 åring. Blir verkligen glad av att läsa dina rader.. Du inspirerar verkligen!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *