Coolaste barnpagget i höst!

IMG_0662

Tror på riktigt att jag aldrig sett något coolare till min 4 åring än den här lilla fuskpälsjackan! Höll på att svimma när jag såg den där i fönstret.

Hej där vänner,

Hoppas att allt bra idag:)

Här är allt fint och idag var första dagen tillbaka på förskolan för Bianca. Hon har faktiskt längtat tillbaka nu i några dagar och tjatat om att hon vill träffa sina dagiskompisar och leka så även om det känns lite ledsamt att vara utan henne om dagarna så är det ju inte många dagar kvar ju innan jag börjar jobba igen.

I går var vi på junibacken ( typ halva Tysklands befolkning också;) och hade en riktigt kul dag trots att det var galet mycket folk. Nästa gång jag går dit får bli på en studiedag eller liknande tror jag bestämt! Men vi har trots det kul och Bianca ääälskade att vara där.

IMG_0665

Här kommer en close-up på det lilla mästerverket som kommer från en av mina absoluta favoriter för både barn och vuxna, Stella Mc Cartney! Längtar efter lite kyla nu så att man kan börja använda lite snygga höstplagg, stilmässigt så är hösten nästan alltid roligare, det är mer lager på lager som jag ju gillar.

Här hittar du Biancas jacka!

Ha en fin dag nu! Här blir det mys med äldsta och minsta dottern, vi ska ut en sväng på stan och fixa lite saker inför skolstart!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *