På en favoritplats

IMG_1213

IMG_1215

IMG_1220


IMG_1216


IMG_1222

IMG_1224


IMG_1238

IMG_1233IMG_1258

IMG_1274

IMG_1295

IMG_1316

IMG_1324

I dag har vi haft en så mysig dag ute på Rosendals trädgårdar, vi hade tur med vädret och sol hela dagen. Sista dagen på sommarlovet för både Nicoletta och Leonie, Bianca har redan tjuvstartat på dagis och i morgon börja lilla L. Det är med minst sagt blandade känslor!

Hej vänner!

Ja, då är dagen kommen. Vår lilla bebis ( ja men det känns ju så..) ska börja dagis och vara helt utelämnad utan varken sin mamma eller pappa om dagarna!! hjäälp!!

Det positiva är att hon kommer att gå i samma grupp som Bianca vilket lugnar mammahjärtat en aning, då har dom liksom varandra tänker jag.

Men vi är i alla fall redo med dagiskläder, gummistövlar, gallon ställ och fleecekläder som har hämtats från Biancas låda vi sparat. Ska bara se om JAG är lika redo i morgon.

Sov gott nu,

KRAM

5 kommentarer

  1. Camilla Bergkvist

    Hej, gillar verkligen din blogg. Känns jordnära och sympatisk. Jag såg dina byxor i senaste inlägget, så fina! Är det din egen design? Eller har du köpt dem någon annanstans? Ha en bra dag, cCamilla

    1. Hej tusen tack! Dom är tyvärr köpta i Tokyo för en tid sedan. Kram

  2. Hej, vilka fina byxor! Är det din design, eller kan jag hitta dem någon annanstans? Ha en fin dag, hälsningar Camilla

    1. Hello, nej tyvärr! Köpte dom på en Tokyo resa?

  3. Måste tacka dig Valeri. Tack vare alla dina vackra foton du lagt upp så upptäckte jag Rosendals trädgårdar! Så nu när jag var i Stockholm sist letade jag på det. En underbar oas, där lunch och fika avnjöts. Tack!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *