I dag är det dax!

IMG_5754

Här har vi dom alltså, dagistjejerna! han ta en snabb bild med mobilen innan dom stövlade iväg. Åhhh.

Hej där,

Sitter och tar en snabb paus, dricker en riktigt varm latte ( brrr vad kallt det var i dag..) och tittar in till er efter en spännande förmiddag med inskolning på förskolan för Leonie. Alla ni som har skolat in era ett åringar vet ju hur det känns. Roligt antagligen men också vemodigt och lite lite sorgligt. Nu tar liksom den tiden av mammaledigheten slut och livet återvänder lite mer till det vanliga. Det vanliga livet MED barn alltså.

Men det gick bra i morse och Leonie som varit med på hämtningar och lämningar på samma dagis förut hade i princip bara längtat efter att få komma in och leka!

På måndag ska jag försöka gå iväg till jobbet en sväng men kommer att finnas i närheten om det skulle vara något.

Så fort Leonie vaknar ska vi tillbaka till dagis och så ska jag förbi posten med alla paket som ska skickas. Har ju startat ett nytt instagramkonto där jag säljer spännande saker från min garderob och hem.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *