Min hemlagade granola

IMG_1328IMG_1329IMG_1332IMG_1336

Godmorgon Lördag!

Hoppas att ni mår bra denna tidiga höst lördag, hörde att det ska bli lite varmare igen nu, skönt! Orkar faktiskt inte att hösten ska vara här riktigt ännu. Hade räknat med att augusti skulle vara en sommarmånad med klippbad och skärgårdsutflykter.

Tack för alla kommentarer på mitt förra inlägg. Anledningen till att jag tog upp detta ämnet var att jag sprungit på flera mammor på sistone som alla säger samma sak. Att det är så mycket stress och att man inte riktigt alltid orkar eller får ihop allt.

Mest är det ju mammor som mig mitt i karriären som jag springer på och många säger samma sak. Hursomhelst, vi är alla drabbade av detta och som jag ser det är det viktigt att komma ihåg att lite stress kan vara bra men om den blir långvarig hitta en ny lösning som funkar för en själv.

Jag är verkligen inte perfekt. Men jag älskar att dela med mig av livets härliga här på bloggen, jag vill sprida glädje och dela med mig av positivitet!

Jag blir såklart också stressad för det är ju uppenbart att det inte är lätt att ha 3 barn och vara mitt i karriären! Men jag har en positiv livssyn och en brinnande kärlek för det jag gör. Det hjälper nog till att hålla andan uppe även om jag som alla andra har ett liv som skiftar.

En sak som gör mig glad är nyttiga mellanmål. Det är svårt att komma på vad man ska äta ibland men när det dök upp ett bud blev jag sugen på att testa att göra min egen granola. Blev ju kär i detta på min resa till LA i höstas, där åt jag det med chiapudding och bär. Så gott!

Preview Image

Ett färdigt ” gör det själv”paket från Risenta

Honung

Kokosolja

Kardemumma

Salt

Extra valnötter

Sen står det på paketet hur man gör, men i princip är det bara att blanda ihop och rosta i ugnen. Superlätt och gott.

Nej nu ska vi kicka igång den här lördagen. Vi har finbesök av min syster med familj och det ska bli födelsedagsmiddag ute på Lidingö med stora släkten! Mysigt.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *