Inskolningen på dagis..

IMG_0004

Hej alla!

Huuur skönt är detta vädret?? alltså åh vad jag njuter!

Just nu håller vi på med inskolning på dagis med Leonie och på vårt dagis har man tre dagars inskolning. Så, förra veckan var där i ett par timmar tillsammans och sen gick sedan iväg en stund. Första dagarna älskade hon det och tyckte att det var toppen att vara där och tittade inte ens efter mig.

Sen har vi gått iväg ett par timmar i ett par dagar men idag gick det absolut inte. Efter en timme ringde dom och då var hon jätteledsen.

Åhh det känns i mammahjärtat men jag vet att det kommer att ordna sig, har ju två barn som gått på dagis och det har tillslut gått bra.

Nu ska vi göra så att vi lämnar en liten stund åt gången och tar det därifrån. Babysteps;)

KRAM

4 kommentarer

 1. Hoppas att lilla L ska känna sig trygg snart så att personalen kan trösta och avleda när det behövs. Separationen är ju jobbig för både dig och lilla L.
  Vill tipsa dig om ett underbart hus som min vän har till salu i Bromma som jag tror ni kommer att älska! Om du är intresserad så skickar jag info. Kram o lycka till med allt!!! Mia

  1. Ja det hoppas jag med! Håller tummarna för det:) Åh vad spännande det är vi absolut, finns det på hemnet annars maila mig. Valerie.aflalo@gmail.com tusen tack

 2. Vart kommer din fina klänning ifrån? 🙂

 3. Ljuvlig bild på er!

  Ja gud, man känner ju såå igen sig i det där.. urjobbigt. Haft supertuffa inskolningsperioder med mina. Valentin fick vi ta hem efter 5 månader, han var då 1,5 år och det gick bara inte. Som tur var så hade jag Inez i magen så hon kom strax därefter så han kunde vara hemma med oss. Sen inskolades de samtidigt när han var 3,5 och hon 1,5, gick jättebra för sonen men tufft för Inez. Men fröknarna var så himla bra, de lät det ta tid och de lät henne ha alla saker som gjorde henne trygg. Bl.a hennes vagn, som hon fick sitta i när hon ville, t.o.m när hon åt. Efter ca 3 veckor gick det bättre.
  Så olika för alla barn, en del trivs ju på stört. Hoppas din lilla kommer älska det snart. De lär ju känna både personal och barn mer och mer för varje dag och de blir snart trygghet för henne.

  Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *