Alla mina bilder från Guldknappen!

IMG_1588

Som småbarnsmamma och karriärkvinna så måste man multitaska, jag sminkade mig samtidigt som jag lekte med Leonie och det gick faktiskt riktigt bra. Hon gillar att leka med mitt smink undertiden och tittar nyfiket på.

img_0742-1

Vi var ett stort gäng tjejer som gjorde håret hos fantastiska Anontonio Axu, det dracks champagne och fnittrades. Fattar inte att han orkar med oss, haha. Jag gick med Carolina som också var min musa för kvällen. Klänningar från mig på oss båda!

IMG_1607IMG_1600FullSizeRender (3)

Damernas Värld hade i år gjort hela upplägget för galan på ett nytt sätt. I stället för att ha visning så blev det en stor middag där alla vinnarna korades. Väldigt trevligt på alla sätt tycker jag mer intimt och mysigt och inte samma stress.

IMG_6018

Det var så galet vackert i spegelsalen med alla runda bord, blommor och tända ljus!

Guldknappen201612878

Foto: Mattias Nordgren

Efter prisutdelningen och gratulationer blev det med champagne och fotografering i ett superfint rum! Här är alla vinnarna tillsammans. Så himla kul och otroligt att få vinna Läsarnas pris -igen. TACK alla fina ni läsare här som tror på mig och tycker om det jag gör.

Sen var det fest natten lång och gissa om jag var trött dagen efter när det var dax för läsargala!!??

IMG_1612

Men i hår och make rummet fick jag bästa hjälpen för att trolla bort sömnbrist och champagne dimma..

IMG_1628

Det blev en hel del väntan under dagen för det skulle vara två galor. Ganska kul att få priset flera gånger. Hihi.

FullSizeRender (2)

Hade två olika klänningar, den här i guld hade jag på dagen och den svarta på kvällen! Älskar min sminkning som Jenny Durén gjorde! Stylade håret i samma stil dagen efter av duktiga Johan från Shwarzkopf.

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b1 preset

Foto Anna Floren

IMG_1635 Processed with VSCO with a5 presetIMG_6036

Min älskling J hängde med mig lite bakom scen och var sedan ute i publiken tillsammans med mina föräldrar när jag tog emot priset. Så glad att dom alla var där med mig!

IMG_1653

FullSizeRender (4)

IMG_6110

Så många blandade bilder från denna fantastiska helg!! Just nu är jag helt slut, så mycket känslor och glädje och vilket minne för livet.

Återkommer med mer om allt i morgon.

Nu ska jag hänga med barnen lite mer, äta middag och krypa upp i soffan. Har precis kommit hem från bio med Nicoletta och Bianca som jag faktiskt trots allt lyckades hålla mig vaken på.

Ha nu en fin söndags kväll!

5 kommentarer

 1. Först av allt, stort stort grattis Valerie!! Du är SÅ värd det, så fantastiskt begåvad som du är. Fattar inte hur du får ihop karriär (en lysande dessutom) inom tuffa modebranschen med att vara trebarnsmamma och fru, fantastiskt och jag är SÅ impad.
  Älskar den svarta klänningen med fransarna, åh vad jag hade velat ha den. Härliga bilder, så kul att du delar med dig, och vacker som alltid är du. Och bilden av Mattias Nordgren är ju bara för härlig. Så gött salongberusat, och väldigt stylish, gäng 😉

  Hoppas du får en skön och välbehövlig sömn inatt.
  C

 2. Marianne

  Jättegrattis till priset, Valerie!! Du är så värd det! Din blogg är också så härligt livsbejakande att läsa. En energiboost för mig. Jag önskar dig allt gott nu och Framåt!
  Kram

 3. Stort grattis till priset! Din blogg är verkligen min favorit! Kram från Marie

 4. Grattis!

 5. Stort grattis, du är så värd detta pris! Njut nu! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *