Ledig lördag och det där med kärleken!

IMG_1420

Leonies nya klänning från favvomärket Stella Mc Cartney kids är ju bara det finaste i hennes garderob just nu! Finns här. Min topp och byxa är från mig.

Hej vänner!

Så var det lördag och jag älskar verkligen lördagar, oftast får vi en lugn start här hemma, frukost tillsammans, pussas och myser och sen hittar vi på något kul som alla på något sätt kan enas om. Just nu när alla söndagar går åt till att leta nytt boende så är dessa dagar lite extra viktiga och vi gör alltid något som är kul för barnen. Är barnen nöjda så är vi nöjda liksom.

Men, ibland behöver vi få vår tid ihop bara jag och J och det är något som vi på sistone har blivit dåliga på att prioritera. Med fulltids jobb, inskolning på dagis och hämtningar och lämningar så glömde vi helt bort detta. Att vara vi en liten stund.. När vi inte kunde komma ihåg när vi var ensamma tillsammans senast och kunde prata utan att vara dödströtta så bestämde vi oss för en kväll ihop på tu man hand. Så i kväll har vi date, ska bli så mysigt!

Nu väntar först mysig födelsedags lunch med vänner och sen en date med min älskade man.

Love it

2 kommentarer

  1. Åh vad mysigt med datenight! Det har vi typ aldrig.. jo hemma i soffan då, efter att kidsen somnat hehe.
    Hoppas ni får en riktigt härlig kväll.

    Kramar från ett solgassigt Rhodos

    1. Hahah, ungefär som vi brukar ha då!! Så mysigt att komma ut bara vi:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *