Lovely tjejlunch på Ett hem

IMG_1890

Fick en helt fantastisk liten grönsaks dipp med primörer och tryffelmajonnäs. Tryffelmajonnäs måste för övrigt vara det godaste som finns..!!?

IMG_1893

IMG_1897

Fölsetjejen!

IMG_1904

IMG_1905


FullSizeRender_1IMG_1909

Orangeriet är mysigaste platsen att äta på om man är ett lite större gäng som vi var. Mysigt också när himlen öppnade sig och vi satt här inne med regnet piskandes mot rutorna, åt och drack och njöt i fulla drag!

IMG_1911

IMG_1915

IMG_1934

IMG_1942

Min outfit för dagen! Grå spetskjol och topp från ”Valerie”. Haha känns alltid lite lustigt att skriva så, ja ni fattar!

IMG_1947

IMG_1950

IMG_1955

IMG_1958

IMG_1960

Hej vänner och hej söndag!

Vilken skön dag. Vi fick världen mysigaste dag och kväll i går, först lyxig och härlig tjejlunch på Ett Hem för att fira min vän Linda som fyllde år. Sen vidare för att möta upp min man och ha en riktig date för fösta gången sen Leonie kom. Lå lyxigt och härligt och jag kan verkligen rekommendera Lilla Ego om du ska ut och äta, helt underbart gott och vackert presenterat. Helt i min smak.

Nu tar vi söndags kväll här hemma. Barnen har somnat utmattade och glada efter muffinsbak hos farmor och jag och J tittar på Kristallen, missa förresten inte att rösta på Anna Brolin som ju är en av mina fina ambassadörer och vänner men framförallt en grym sportjournalist och mamma.

Ha nu en mysig söndags kväll

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *