Jag fick en kommentar..

Hej Valerie, jag älskar din blogg och läser den varje dag. Du har sån bra och säker smak och är en stor inspirationskälla. Nu till min fråga: jag har ju sett på bloggen att ni har köpt ett 40-talshus, precis som jag är i färd med att göra. Jag tycker att det är väldigt svårt med hur man ska tänka kring renoveringen, allt behöver fixas och jag vet knappt var man sak börja. Vi ska byta alla stammar och dra om elen. Var hittade ni era hantverkare, har du några tips? Ska man ha en firma som fixar allt eller har ni delat upp det? Har ni tagit in olika offerter? Vad kan det kosta och hur lång tid tar det? Jag längtar till de roligare bitarna som inredning, just nu känns det bara kaotiskt och jobbigt… Skriv gärna mer om huset i allmänhet på bloggen, det är så kul att få följa förvandlingen. Det kommer säkert att bli helt magiskt! Önskar Dig en god jul och ett gott nytt år!/Eva

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *