Kvar i stan

IMG_5825 (1)

 Hallå mamma?:) Så himla gulligt att denna lilla 5 åriga tjej kan ringa mig…

Hej på er!

Hoppas allt fint denna sommardag. Jag jobbar ju igen men eftersom det är ganska lugnt på jobbet just nu mitt i sommaren så jag passar på att hämta tidigt och gå med barnen till parken eller hänga med vänner.

I dag ska jag hämta småtjejerna och sen gå hem till Jessica och hennes familj som flyttat in i en av Oscar Properties nya lägenheter. Ska bli så spännande att se! Är ju helt kär i den stilen som ni kanske redan förstått.

Jag menar, hur fint??

WEBB_Bageriet_003_Kitchen_-__F1401_Kitchen_-_F1401_v18_noborders-640x452

Ska se deras lägenhet idag för första gången och den ser inte riktigt ut som på bilden ovan utan mer såhär med dessa fönster. Så snyggt tycker jag!

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS82MTg1MTkvaGlnaHJlcy80MTg0NDIxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA-640x446

Vill även bara tipsa er om en annan sak som vår lilla familj har fått testa på när jag gjorde ett samarbete med Xplora på Instagram och som jag verkligen vill rekommendera till alla föräldrar.

Framförallt för dom som inte tycker att det är dags att ge sina barn mobiltelefoner när dom är små. Bianca är ju bara 5 år men med klockan så kan hon både ringa mig eller sin pappa och så finns det en gps som hela tiden visar mig vart hon är.

IMG_5824

Så smart tycker jag! Älskar när det kommer nya lösningar som gör att man som förälder känner sig lite tryggare. Det är ju läskigt nog att vara förälder och man hinner tänka dom hemskaste tankar på en sekund. Givetvis så måste man alltid ha full kontroll på sina barn 24/7 men jag känner mig lite tryggare när hon har klockan på sig när vi är i parken eller när hos springer och handlar glass med sin storasyster.

Dags att packa ihop här och hämta upp mina små tjejer!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *