ALL IN THE DETAILS..

Drömknappen, hihi..

Godmorgon,

Nu ska jag snart sätta fart här och ta mig till en inspelning som jag ska göra i dag. Så kul! Älskar att göra inspelningar och stå framför kameran, haha. Är nog lite av en teaterapa innerst inne även om jag ibland kan vara lite blyg..

Så fint väder idag vänner, typiskt att det var dåligt hela helgen;) Men man får glädjas åt eftermiddagen och hämtning av barnen. Blir en tur till Vasaparken och en glass i eftermiddags solen.

Inte helt fel det heller.

Tycker att alla små detaljer i huset är roliga att sätta som tex lysknappar. Snart ska vi även sätta in dom på nedre plan och då går ju funderingarna kring det.

Gillar ju dessa.

1/ Grön marmor  2/ Mässing med liten brytare  3/ Mässing med liten strukturered brytare  4/ Carrara marmor dimmer  5/ Dubbeldimmer         6/ Kraftigare dimmer i mässing

Strömbrytarna från Switchbox kan man få i borstad eller polerad mässing. Sedan kan man matcha plattan med sin målade vägg om man istället bara vill att själva knappen ska synas t.e.x. De från Buster & Punch finns också i stål och flera olika färger. Så coola!

Som i mina plagg liksom mitt hem går jag helt in i små detaljer…

Ha en fin måndag nu!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *