Xplora- en trygghet!

-A N N O N S-

IMG_5825 (1)

 Hallå mamma?:) Så himla gulligt att denna lilla 5 åriga tjej kan ringa mig…

Hej på er!

Hoppas allt fint med dig.

En av det som jag alltid varit mest rädd för sen jag blev mamma är att jag ska bli av med något av mina barn. Oavsett om det är på lekplatsen eller i mataffären. Barn har ju en tendens till att vandra iväg vind för våg…

Så, nu vill jag tipsa om världens bästa klocka som vår lilla familj har fått testa på när jag gjorde ett samarbete med Xplora på Instagram och som jag verkligen vill rekommendera till alla föräldrar. Det finns ju en hel del av dessa produkter där ute som säkert är lite billigare men den här klockan har fått 14 CE certifikat vilket jag tycker känns tryggt.

Framförallt för dom som inte tycker att det är dags att ge sina barn mobiltelefoner när dom är små. Bianca är ju bara 5 år men med klockan så kan hon både ringa mig eller sin pappa och så finns det en gps som hela tiden visar mig vart hon är.

 Så fin och rosa, rena drömmen!


IMG_5824

Så smart tycker jag! Älskar när det kommer nya lösningar som gör att man som förälder känner sig lite tryggare. Det är ju läskigt nog att vara förälder och man hinner tänka dom hemskaste tankar på en sekund. Givetvis så måste man alltid ha full kontroll på sina barn 24/7 men jag känner mig lite tryggare när hon har klockan på sig när vi är i parken eller när hos springer och handlar glass med sin storasyster.

Dags att packa ihop här och hämta upp mina små tjejer!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *