Snart Halloween…

Hej mina fina!

Förra året var vi ju i Spanien på höstlovet, ska bli så mysigt att vara hemma i huset i år. Har ju faktiskt inte firat Halloween där sen det blev helt klart.

Om ni vill se en video från den resan där vi bl.a gör lite halloween snacks så finns den här.

 Vi är mitt uppe i kollektions arbete på kontoret och har som alltid vi den här tiden mycket att göra. Men, några dagar ska jag ta med tjejerna så vi kan göra mysiga saker som att pyssla och kanske gå på Junibacken. Sen ska vi också bo en natt på hotell hela familjen, jag har bokat in ett nytt litet boutique hotell som precis öppnat i gamla stan.

Det blir mysigt!

Det gäller att blicka framåt såna här tråkiga höstdagar och försöka planera något lite kul! Är det bara jag som verkligen ser extra mycket fram emot Halloween i år? Tycker det är en sån mysig tid för barnen och vill gärna försöka göra lite extra kring den tiden.  Ni som följer mig på insta har nog sett att jag verkligen gillar att göra lite speciella bakverk med mycket dekorationer.

Alla bilder är lånade från Pinterest. 

Får se lite vad jag ska hitta på i år. Får gärna vara blandat med lite nyttigare inslag.

Jättekul om ni har något tips?

3 kommentarer

  1. Mysigt! Vad heter det hotellet? Försöker lega efter något mysigt i Gamla Stan

    1. Valerie Aflalo

      Frantz hotell 🙂

  2. Ja så mysigt! Jag brukar dela bananer på hälften så de kan liksom stå, och göra små spöken av med med små mörka chokladbitar, ögon och mun. Enkelt! Passar bra ihop med de små clemis pumporna också 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *