Man behöver ju detta SÅ mycket nu!!

-Inlägget presenteras i samarbete med Eucerin-

Eucerin lanserade denna vecka serumet Vitamin C Booster och för att fira detta bjöd jag tillsammans med Eucerin in ett gäng vänner till mig för en härlig C-vitamin-boostande lunch.

 Precis innan alla tjejerna kom hem till mig på Eucerins lilla boost lunch, förväntansfull och glad!

Bordet uppdukat hemma i riktig C-vitamin anda, man ser ju hur det riktigt punkar med vitaminer ellerhur?

I går hade jag som du kanske såg på min Instagram story en så himla mysig och fruktig lunch hemma hos mig tillsammans med Eucerin för att lansera deras nya serum Vitamin C Booster och sheetmasken Hyaluron-Filler Intensive Mask. Vi var bara ett litet mindre gäng vilket gjorde det lite extra mysigt, det var ett så härligt gäng och jag tror alla kände likadant. Vi hade alla tid att prata med varandra ordentligt vilket jag verkligen uppskattar när man väl ses ute på events.

Jag ville att alla skulle känna sig riktigt boostade från insidan och ut och det känner jag verkligen att alla gjorde, speciellt efter massagen som alla fick innan dom gick hem!

Vi åt och drack grönsaker, frukter och ”shotade”  ingefärajuice samtidigt som vi provade den nya serien Hyaluron Filler Vitamin C booster. Jag menar, det går inte att bli mer boostad än så:)

Så fräscht!

Ellinor, Vanja, Amanda och Elin

Energi i form av härliga tjejer, smarrig och boostande mat och massor av C-vitamin.

Även om detta fina, glada och positiva gäng känns energigivande så det räcker och blir över så kan man faktiskt behöva ännu lite mer från utsidan sett.

Den här C-Vitamin boostern från Eucerin har jag själv kört med i exakt 3 veckor nu och min hud är finare än någonsin. Det är också något speciellt över känslan att lägga på den och se hudens glow! Jag tycker att Eucerin lyckas med att få till både innehåll och pris och det var många år sen jag köpte min första ansiktskräm från Eucerin och jag har sedan dess varit en trogen kund på många av deras olika produkter. De har så himla sköna produkter tycker jag!

Nu ska ni få ett riktigt feel good tips av mig- Hyaluron sheet mask. Jag tappar upp ett ordentligt skummigt bad, tänder ett ljus av eucalyptus doft och hoppar sedan ner med en sheet mask. Den här masken från Eucerin är helt ny på marknaden och jag fick testa den lite innan den kom ut. Mitt ansikte blev så otroligt lent och lystern som verkar tillsammans med vitamin C serumet gjorde verkligen det där lilla extra. Jag applicerade nämligen först vitamin C-serumet och sedan masken för lite extra effekt!

 

 Tjejen som dukade bordet var verkligen så magiskt duktig! Kul idé att lägga ut alla citrusfrukter över mitt långa marmorbord.

 Nadja och Anna

 Alexia med söta lilla Corinne!

 

 

 

TACK alla underbara ni för att ni kom och tack Eucerin som valde mig till deras ambassadör för dessa fantastiska produkter! För alla er som är sugna på att testa så finns Eucerins produkter runt om i Sverige på alla Apotek.

Setet jag har på mig kommer från Valerie och skorna från Flattered.

Foto: Rasmus Lindahls

3 kommentarer

  1. Åh,så fint! Sånt skulle jag älska att bli bjuden på. Men är man ingen känd influenser så blir man inte bjuden på sånt. Vi får vara konsumenter istället och köpa. Skevt eller hur. Såg på instagram att skincity delade ut sina julkalendrar till olika influensers gratis,men som konsument ”kommer dom i begränsad upplaga” för det inte finns många att köpa. Vissa kan inte köpa år efter år för att det inte finns. Skevt? Ja jag tycker det. Det får mig att inte vilja handla/köpa produkter. När vissa får allt till sig. Och andra får inget. Ser kul ut för influencers,men man själv är trött på det. Inget illa alls,bara att man själv inte är mycket värd som kund. Mvh Sofia

    1. Valerie Aflalo

      Hej Sofia,
      Jag blev lite ledsen av att läsa din kommentar. Självklart är det ju inte meningen att ni ska känna er exkluderade i mina samarbeten och jag förstår hur det kan se ut och kännas. Det är inte heller meningen att alla bara ska bara ska vara konsumenter och köpa. Jag är ju också konsument väldigt ofta och får tips och blir inspirerad av det jag ser på sociala medier snarare än jag känner mig exkluderad. Jag älskar mitt jobb och vill sprida glädje och inspiration och tackar bara ja till produkter jag verkligen gillar och kan stå för. Jag lägger mycket tid på att inspirera er och utan en inkomst så skulle jag tyvärr inte ha möjlighet till detta. Hoppas du förstår lite bättre varför bara ”vissa” personer var inbjudna till detta event! Kanske Eucerin kan göra ett event till framöver med lite fler personer som jag kan bjuda in.

  2. Åh va fint det ser ut, så härligt med sheetmasks och älskar dekorationerna med apelsinerna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *