Några bra serie tips!

HEJ måndag!

En av de bättre sakerna med att det blir så mörkt ute är att kura upp i soffan med en kopp te och kolla serier. Den här helgen har det varit en hel del serie tittande pga det dåliga vädret.Herregud, det har ju regnat precis hela helgen i Stockholm.Barnen har lekt med kompisar så Johan och jag fick några timmar över i söndags, så mysigt!

Här kommer några tips på serier som jag har gillat här på det senaste…

Amy Adams är så fantastisk i denna miniserie Sharp Objects  (HBO).  Hennes karaktär är journalist och åker hem till sin hemstad för skriva en story om ett mord som skett där. Så spännande men vill samtidigt varna för att den är obehaglig.

Mordet på Gianni Versace (finns på SVTplay och Netflix) – hade inte så höga förväntningar på denna då jag trodde att den handlade om Gianni Versaces liv. Men icke, den var verkligen så spännande och läskig tyckte jag. Den handlar mer om mördaren och hur han hittar fram till Gianni snarare än något annat. Se den!

Alltid en favorit – Chef’s table (Netflix), så otroligt inspirerande att se hur mycket historia kärlek till sina yrken det ligger bakom allt.

The Sinner – så grymt bra. Första säsongen är med Jessica Biel, så bra men också riktigt otäck, man bör se med sällskap helt klart. Säsong 2 går på SVT nu.  Säsongerna är fristående, men med samma kommissarie (Bill Pullman)  som utreder mysterierna. Även den så bra och spännande!

Haha, ok jag blir så retad på kontoret för mitt guilty pleasure Chesapeake Shores! 

Jag älskar att se allt runtomkring, så fin natur med havet, skogen och allt. Sen så är det kul att följa deras alla små problem, speciellt kärleksproblem. Hehe, ganska cheesy men ändå feel-good de luxe. Lite som en bättre producerad julfilm liksom..

Ett annat guilty pleasure jag har just nu är You Me Her, har ni sett den? Den handlar om ett medelålders par där mannen för att pigga upp sitt lite halvsovande äktenskap och får för sig att gå på en date med en call-girl.. Ska inte berätta mer men detta tar en vändning som man inte skulle kunna tro.

Den här ska jag snart börja kolla på, tyckte att Anders Hansens sommarprat var helt fantastiskt och ser så fram emot att komma igång med den här serien Din hjärna. För er som inte har lyssnat på Anders sommarprat så rekommenderar jag det verkligen. Väldigt inspirerande.

Har ni några tips på serier som jag absolut inte får missa?

3 kommentarer

  1. Missa inte Friends from college. Särskilt säsong 2. Helt underbar! Miljöerna (New York), karaktärerna i 40+-ish åldern, kläderna, intrigerna. Skratt och gråt!

  2. Hej
    Har du sett Outlander ( netflix), Harry Bosch, Chernobyl, Hemma igen ( svtplay) några av mina favoriter!

  3. Åh, vilka bra tips. Tack! Jag trodde jag hade sett allt och letade precis efter något nytt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *