Vår halloweenhelg!

Hej!!

Här har ni oss i  torsdags bara några timmar innan vi gick ut på bus eller godis i området där vi bor.

Det var ju första gången som vi var hemma under Alla Helgona helgen på Halloween och gissa om det var populärt? Barnen har nog aldrig varit mer i gasen någonsin, inte ens jul kunde mäta sig med denna roliga/spännande/läskiga högtid. Jag är så glad att så många hade gått all-in, måste köra på lite mer läskigt till nästa år hos oss också tror jag. Så kul!

   Tjejerna fick klä ut sig till vad dom ville och just den här dagen ville dom vara häxor. Dock väldigt söta sådana. Vi fick pyssla runt deras outfits när vi väl gick ut sen för det blev lite för kallt att göra bus eller godis barbent.

 Vi var ute i flera timmar med alla barn i området och kom tillslut hem med allt för mycket godis…

I fredags checkade vi sedan in på vår lilla staycation på Hotel Frantz, ett litet sprillans nytt boutique hotell vid slussen. Allt var verkligen tipp-topp renoverat och alla detaljer så genomtänkta och fina.Det kändes väldigt lyxigt och kul att få komma iväg en liten sväng under lovet i alla fall.

Shopping på söder, frasiga hotellakan och en gudomlig middag! Jag måste verkligen hylla restaurangen på Hotell Franz allt från hur gulliga dom var med barnen när det gällde mat osv till den fantastiska menyn. WOW längesedan vi åt så gott och hade så trevligt.

Så tråkigt att lämna denna lilla fina oas, men vi skulle ju på nästa Halloweenfest och den här gången hos våra härliga grannar!

Jag försökte mig på en Dia de Los Muertos version av Mama Imelda och jag säger version för det blev ju mer en ”partyversion” av det hela. Jag kollade på Pintrest för inspiration sen var det bara att testa sig fram. Hade massor av glitter runt ögonen som kanske inte syns så bra på bilden. Men så kul att få lägga tid på att sminka sig lite roligare än vanligt!

Hoppas ni alla hade en lika mysig helg och höstlov!

1 kommentar

  1. Var är den underbara kjolen ifrån som du hade på familjebilden från halloween?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *