No more ”Bad hair days”

Dagens tips från mig!

I diadem från Pica Picas

Finns så fina diadem ute nu, jag som har en s.k gardinlugg tycker att det är så skönt att vissa dagar bara vips, trolla bort luggen och ändå känna mig fin.

Köpte mitt på H&M.

Finns så otroligt många fina på Matchesfashion, riktiga hantverk!

Leopard från Pica Picas.

Diadem med pärlor, också från Pica picas

Scrunchie diadem – Zara

Båda ovan från Zara!

Flätat i sammet från & Other stories.

Har sett massa på Åhléns, H&M, Zara, Glitter,  & Other stories. Hett tips från mig alltså om du vill piffa upp frissan lite;)

1 kommentar

  1. Charlotte

    Hej Valerie, älskar din stil och jag har nyss köpt min första egna lägenhet, en etta på Östermalm (generös takhöjd, dock liten ”yta” på 30 kvm). Öppen planlösning så att sängen är i ”samma rum” som köksdelen. Undrar om du har tips på hur man kan inreda fint i små lägenheter. Ska köpa soffa, matgrupp, säng och garderober. Älskar färgerna i ditt hem och funderar på att måla väggarna i samma färg ”krita” alcro som du. Hoppas du hinner göra något litet inlägg eller om du har någon länk till en pintrest sida eller liknande du vill dela med dig av <3 kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *