Den finaste presenten man kan ge!

-I samarbete med Ittala-

Ni som följer mig här vet att jag älskar att ta vara på alla tillfällen i livet både i stort och smått. Julen tycker jag lite extra mycket om just för att det skapas nya tillfällen att vara tillsammans men också en chans att sätta lite guldkant på tillvaron. Tycker verkligen att man behöver det i dessa mörka tider!

När vi gifte oss så önskade vi oss vinglas från Iittala, vinglas som än idag kommer fram så fort vi ska ha middag eller bara laga mat tillsammans i köket. Jag älskar att samla på sådant som jag verkligen tycker om, som håller år efter år och saker som lätt går att komplettera med i serier.

Det var så otroligt roligt att få styla det här bordet tillsammans med Iittala och deras fantastiska produkter!!

Glas och porslin som känns helt rätt i hjärtat, designklassiker som varar länge. Så länge jag kan minnas så har jag haft Alvar Altos vas klar där hemma och den används året om.

Just det älskar jag, när man fortfarande efter 20 år tycker lika mycket om något som man gjorde precis i början.

    

 Knäck är en favorit under julen och vi brukar alltid baka den själv tillsammans med barnen.

Det finns så mycket vackert inne på Ittalas butik på Kungsgatan i Stockholm. Om du är ute och julhandlar, missa då inte att gå in där för att få en stunds ro och kika på allt det vackra men också för att se den fina juldukningen jag gjorde där inne.

Nu på lördag den 14e december kl 11.30-13.30 så kommer jag också att vara där, dela med mig av min finaste juldukning och bara hänga med er som kommer förbi.

Vore SÅ kul om du vill komma förbi!!

Det var så otroligt kul att få fritt tolka min jul inne på Iittala, verkligen drömuppdraget.

Mitt julbord i år går i rosa och brända toner tillsammans med frostigt vitt glas. För mig behöver julen inte vara röd eller grön, det handlar mer om att hitta nyanser som gör mig lycklig och harmonisk. Blanda in granris, amaryllis och eucalyptus för en julig känsla!

Jag tycker dessutom att det är väldigt fint att glittra till det pudrigt rosa tillsammans med mässing eller silver detaljer för att få till den där lite lyxigare känslan som jag absolut tycker julen bör innehålla. 

Alvar Aalto Collection // Essence- serien //Teema-serien // Kastehelmi-serien//Nappula- serie // Citterio-serien //Flora-serien// Valkea-serien//Ateenan Aamu-serien // Glaskul-serien //

Alvar Alto vasen i bärnstensliknande färg har jag använt in i juldukningen och den funkar så bra in tillsammans med det rosa. Vasen hittar du här!

I år firar vi jul nere i Viken hos min syster med familj men först åker vi en sväng till Köpenhamn och tar barnen på Tivoli. Tivolis julmarknad är så himla fin och när vi var där för två år sen så sa vi att vi verkligen måste komma tillbaka dit. Ser fram emot danska smörrebröd och kanderade äpplen!

Hoppas nu att ni fått lite inspiration till alla kommande dukningar och högtider och att vi ses lördagen den 14e dec kl 11.30.13.30 i Iittalas flagg ship butik på Kungsgatan 1 i Stockholm.

Ha nu en riktigt härlig vecka, själv hoppas jag på sol och snö!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *