Recycled julstjärna!

Här har ni en tvättäkta re-cycled julstjärna!

Hej på er!!

Hoppas att du mår toppen och att du trots det lite halvtrista vädret idag känner dig pepp inför jul och snart lite ledighet.

Har ni förresten sett mina återvunna snöstjärnor på instagram? Tänkte att jag skulle berätta lite mer om hur jag gjorde dom så att ni kan göra dessa superfina stjärnor hemma. För er som har barn så funkar det faktiskt jättebra även att göra detta tillsammans med dom.

Måste också bara börja med att berätta att vi har haft så himla kul när vi samlat på oss alla toarullar och samtidigt så har jag också tyckt att det varit lite märkligt.  Vart jag än har varit har jag antigen tagit tomma rullar eller så har jag frågat efter det. Tips om man behöver många. Haha. Alla tjejerna på kontoret har faktiskt varit involverade i jakten! Om du vill se en film på hur jag gjorde så kika gärna i high lighten i min story för att se allt i detalj!

Hursomhelst, det blir ju jättefint om man har många ”ringar” och kan använda mycket papper, så snåla inte på toarullarna;)

Detta behövs: Toarullar, limpistol, sax, lim och glitter.

Gör såhär:

Klipp av toarullen i 1 cm breda ringar och lägg i ett mönster. Använd limpistolen för att limma fast bitarna till stjärnan och det mönster du vill forma. Jag gjorde tre olika men det finns såklart massor av olika former man kan skapa, det är bara att prova sig fram!

Hoppas nu att du får en mysig pysselstund.

KRAM

1 kommentar

  1. Vart är den fina ljusslingan från? Tack snälla.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *