Julklappstips!

-i samarbete med Campadre-

Tycker att det är så himla kul att julpynta hemma, ännu mer också sen vi flyttade till hus. Nu kan jag liksom gå all-in!! Skulle helt ärligt gått ännu mer all-in i år men ibland så vill man mer än man hinner.

Men jag känner mig ändå riktigt nöjd faktiskt, man kan ju också se det som ett projekt man bygger på efterhand och då finns det ju utrymme att fortsätta även nästa år.

Såhär tänker jag när jag julpyntat i år, vita stjärnor i fönstren och man kan gärna ha fler än en stjärna, moore is moore här! Watt & Veke får pryda just detta fönster! Jag har fäst den med en ljussslinga som jag även hängt den i, fördelen är att man slipper sladdar runt fönsterna. Här finns en liknande stjärna! 

Här hittar du ljusslingan!

Massor av slingor och julkulor i granen den här fina med stjärnor finns här. Sen satsar jag på grönt och blommor och grönt i massor mossa, granris, eucalyptus och amaryllis i olika färger. Den här är så fin!

Slingan med alla stjärnor är från Markslöjd och är köpt på Campadre!

Ljusstaken Mäster är en stor favorit och kommer också den från Markslöjd och den klickade jag hem hos Campadre även ljusslingan är från Campadre med Watt & Veke.

Jag har hittat massor av bra julklappar till familjen, Nicoletta ska få jättefina Inuikki kängor, sminkborstar och en urfin paljettkjol som blir perfekt till nyår!

Fluffiga och mysiga och med risk att jag själv lånar dessa ibland..hehe.

Med risk för att avslöja mig nu så har jag också hittat en fin liten skål till min syster som gillar Jonathan Adler och en klassisk brödrost från lyxiga SMEG till min syster. Det finns verkligen hur mycket som helst och från alla varumärken man gillar! Kika in på mina favoriter som jag listat på Campadres sida för att få alla julklappstips du behöver!

Hoppas nu alla får en riktigt mysig jul!!

5 kommentarer

 1. Det blir så fint! Var kommer tavlan i köket ifrån? Med två träd?
  Tack!

  1. Valerie Aflalo

   Tack!:) den är från Dan Isak Wallin?

 2. Jättefint , allt:) funderar var din matta kommer ifrån? hälsar Helena

 3. Hej! Var kommer pläden och kuddarna under granen från?
  Mvh
  Jenny

 4. Hej!
  Jag mailade Dan Isaak men han kände inte igen tavlan som sitt verk (den i köket vid ljusstaken). Kan du komma på var du hittat den? Tack igen och god jul!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *