Min juldukning!

Hej vänner,

Julen närmar sig ju med stormsteg och alla har vi mycket att stå i så här i slutet av december.

Det är bara några få dagar kvar till julafton och det är dags att börja fundera på allt från juldukningen till de sista julklapparna. Jag fick göra min drömdukning inne på Ittala butiken på Kungsgatan här i Stockholm och bäst av allt så fick jag själv få vara med och presentera den för er.

Just i år har jag valt att göra juldukning lite extra hållbar genom att använda porslin och glas som faktiskt funkar året om. Puderrosa, vitt, glas och cogniac blandat med mässing och en och annan trädetalj att tex lägga upp ost eller pepparkakor på. På bordet och hängandes i taket samsas eucalyptus, gran, rosa amaryllis och lite olika kvistar.

Den här dukningen kan lätt ändras till en nyårsdukning eller varför inte en midsommardukning. Det är precis det som jag tycker så mycket om med Iittalas produkter att dom enkelt går att ändra och förnya med lite enkel styling!

Tack alla ni som kom förbi i lördags det var så kul att träffa er alla!

 Tycker så mycket om jul kulorna i glas från Iittala, även här är det fint med de pudriga tonerna!

Missa inte koden Valerie20 som jag har ordnat åt er i Iittala butiken på Kungsgatan 1. Bara att uppge den när ni handlar!

Och för er som behöver lite extra hjälp med att välja ut era klappar eller kombinationer så har butiken sina egna person shoppers som kan hjälpa till att skapa den perfekta kombinationen. Så bra!

Ha nu en riktigt fin sista vecka på jobbet alla.

Kram

4 kommentarer

 1. Marianne

  Fattar inget, vad har hänt med din blogg?!

 2. Du har inte bloggat sen 17 december¿ vad händer

  1. Valerie Aflalo

   Ja jag vet, jag är SÅ ledsen!! Har bara varit lite energilös och saknat passionen. Tror att jag behövde en paus men nu är jag tillbaka igen!!
   KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *