Nu är jag tillbaka!!

Men heeeej på er!!

Oj, detta var nog mitt längsta uppehåll någonsin och jag är verkligen ledsen för det. Anledningen är rätt och slätt att det var så mycket jobb innan ledigheten att jag verkligen inte orkade öppna min dator under hela julen.  Det gick liksom bara inte…

För oss som jobbar med sociala medier är det ju svårt att ta ledigt när hela vårt liv ju är jobbet. Så, med det sagt så tog jag mig helt enkelt en ordentlig paus!  Tänker att nästa gång jag gör det ska informera er lite bättre om det så att ni inte undrar. Hoppas i alla fall att ni vill komma tillbaka hit till mig nu när jag också är tillbaka:)

Så, vad har hänt sen sist då?

Jag tänker jag att vi ska hoppa ett litet steg tillbaka så ni får hänga med mig på vår mysiga jul nere i Skåne eller rättare sagt i Viken. Vår jul började faktiskt tom med ett stop i Köpenhamn och på Tivoli och vi älskar Tivoli i Köpenhamn!! Vi var där för något år sen under julen och blev hooked!

 Mina småtjejer i supersöta pälsar från Livly. Tycker att man kan hitta så många gobitar där inne till tjejerna och såg att dessa var på rea just nu!! Även mössorna hittade jag där.

 Nicoletta var med oss på Tivoli även i år, känner mig hel när alla tjejerna är med mig!!

 

 

 Det var ju inte någon snö nere i Köpenhamn så låtsas snön gjorde att vi alla fick lite julkänsla i alla fall.

 Glögg måste man ju ha för att värma sig!  

 Leonies kusin Juni är båda 4 år! 

Efter Köpenhamn åkte vi vidare till Viken för att fira jul med min familj.

 Saknar verkligen havet, det är nog det jag saknar mest med att bo i Stockholm!

 

  Min lilla stjärna!!  

 

 Tjohoo äntligen är det julafton!! I år åkte vi till mina kusiner i Malmö för att fira julafton.

Deras hus är ett av de vackraste husen jag sett och har alltid varit lite av ett drömhus för mig. Just nu så bor vi ett ett väldigt modernt hus men det vore ju en dröm att någon gång få bo såhär. Vi får väl se!

Klänningen jag har på mig är från Valerie och finns på rea även den.

 

    

 Tog på mig mina finaste smycken just nu!! örhängen hittar du här och halsbandet här!

KRAM

1 kommentar

  1. Härligt att ha dig tillbaka!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *