Lite mitt i veckan mys & uppstart!

Måste påminna mig själv om att faktiskt ta lite mer frukostmöten, det är ju SÅ mysigt! Det är precis en sådan sak som blivit lidande av att vi flyttat utanför stan och att det tar längre tid att ta sig in till jobbet och därmed prioriterar bort det.

I dag blir det en riktig kontorsdag, vi har uppstart möte inför nästa sommarkollektion och ska gå igenom allt från priser till produktion. Varje säsong analyserar vi allt som hänt för att hela tiden kunna bli ännu bättre, vad kan vi skruva på inför nästa kollektion? Vad vill ni helt enkelt ha nästa sommar? Vilka färger? material? osv osv…

Mitt mål är alltid att producera plagg som är både hållbara och rätt i pris! För mig är detta så viktigt och något jag kämpar med varje dag så att vi ska kunna hålla vår produktion i Europa. Viktigare än någonsin nu.

KRAM

.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *