Ett av våra Ikea hack

Ni var många som ville veta mer om vårt lilla Ikea hack som vi gjorde i hallen mellan matplats och badrum. Det blev egentligen ett naturligtutrymme där när vi renoverade huset så tanken från början var att platsbygga en garderob.

Vi kikade på många olika möjligheter men allt blev väldigt dyrt tyvärr. Speciellt också när man är i sluttampen av en renovering, då känns det extra mycket. Vad vi tillslut kom fram till var att vi fick låta en del av utrymmet ”gå till spillo” ( det är eg djupare än vad Ikea skåpen var) men detta räcker faktiskt gott och nog ändå.

Vi köpte alltså hela köksstommar och ställde in varpå vi fick hjälp av vår byggare att klä in dom snyggt med lister runt om. Luckorna sprejade vi i exakt samma färg som vårt kök är i just för att få en enheltlig känsla i huset. Nu har vi massor av luckor och en grym förvaring som man inte egentligen ser så mycket av, snyggt blev det också tycker jag.

1 kommentar

  1. Snyggt! Tack för att du delar med dig! Vad har ni för golv?
    Kan man få se bilder från fler rum tex hallen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *