Alla hjärtans dag- ett cheesy köp jippo eller romantisk dag?

Hej alla-hjärtans läsare!

Inser att just den här dagen på något sätt är laddad för många på gott eller ont. Vi är ju ett gäng tjejer på jobbet och alla med olika liv så dagen började med att prata om just alla hjärtans dag.

Vi har en så söt liten fruktaffär runt hörnet av vårt kontor och just idag var det så mycket fina rosor!

Vad vi kom fram till var att risken med den här dagen nog är stor att besvikelserna blir större än glädjen vare sig du är singel, i ett förhållande utan barn eller i en familj som jag.

Utan att vara cynisk eller så så tror jag att just alla hjärtans dag generellt är en större grej för oss tjejer ( jag har full förståelse att det inte är så för ALLA tjejer). Vissa av oss har en nämligen en romantiserad bild av något som kanske inte riktigt tillhör verkligheten, speciellt inte med små barn som vi har. Hahaha.

I drömmen blir man uppvaktad med blommor och presenter eller någon spännande upplevelse, eller kanske bara en middag på tu man hand… vissa av oss kanske tom hoppas på ett frieri. Sen tror jag att sociala medier spelar en stor roll här också, man ser hur mysigt och fint ”alla andra” har det och tror att dom har det bättre.

Ska man då fira alla hjärtans dag eller inte? Här tycker jag att man behöver göra upp sinsemellan innan så att man vet just hur mycket man ska fira.

Vart ligger förväntningarna helt enkelt?

För oss med små barn så ligger förväntningarna väldigt lågt just på den romantiska fronten, där får man se hur mycket tur man har helt enkelt;)

 Mysigast tycker jag det är om om man gör det hela till en familjegrej tex att vi till efterrätt äter chokladfondue med jordgubbar, dukar fint eller överraskar barnen med en mysig fika efter skolan. Bianca hade gjort ett så fint och kärleksfullt kort som hela familjen fick i morse, så sött!!

Ikväll öppnar vi lådan med alla meddelanden vi fick när vi gifte oss, alla våra gäster fick skriva en lapp med några goda råd till oss på vår bröllopsdag och jag ser SÅ mycket fram emot att få läsa allt. Leonie ska på kalas fram till kl 19,Bianca ska på en sleep over och Nicoletta är med sin pappa.

Så hos oss blir det en lugn kväll med en god middag, lite bubbel och löjromschips!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *