Dagarna som gått & Corona viruset..

Hej tisdag!!

Vilken start det har varit på den här veckan. Våren är här tidigare än någonsin och samtidigt så sprider sig Coronaviruset lavinartat i hela Europa. Vad är det som händer??!! Är det dags att börja bunkra? Jag har faktiskt inte köpt på mig något speciellt ännu men börjar verkligen fundera på att fylla alla lådor.

Det hänger givetvis inte ihop det där att våren är här tidigare och att Coronaviruset sprider sig snabbt men det känns bara som om att världen är annorlunda på något sätt. Vi ägnade lördagen till att vårstäda trädgården, något vi normalt sett först brukar göra runt påsk.

Hur resonerar ni förresten kring resande just nu? Johan och jag skulle egentligen åka på en lite tripp på tu man hand till Schweiz för att åka skidor några dagar men bokade av detta i går. Vi vill verkligen inte resa någonstans just nu, det känns onödigt att utsätta oss själva och även andra i vår omgivning för att bli sjuka.

Jag själv är inte så rädd för min skull men vi har folk i vår närhet som absolut inte skulle må så bra av att bli smittade. Nej, vi stannar hemma i stället och åker faktiskt en sväng skidor i Sälen lite längre fram i stället.

Här kommer lite länkar till sådant som många av er frågat om på sistone, även Leonies klänning finns det kvar av online i alla fall.

//Leonies klänning-Zara kids// Min tröja-Valerie // Cremefärgare byxor-HM// Blå tröja & kjol- Valerie//

KRAM

1 kommentar

  1. Jättefina tankar för dina nära o kära
    Och hoppas vi får njuta lite av en snar vår emellan all oro och allvar ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *