Vi ska flytta!

Hej mina fina!

Idag har jag filminspelning hemma i vårt hus, tycker verkligen det är väldigt kul att hålla på med rörlig media.

Kommer snart att dela med mig av slutresultatet. Är det något särskilt ni skulle vilja se hos mig? Eller någon tutorial? Tar mer än gärna emot förslag från er.

Men nu en annan sak! Vi på ”Valerie” ska snart till att flytta ifrån vår fina lokal här vi Kungsholmstorg. Men vet inte vart ännu. Är det så att någon av er har några bra förslag får ni hemskt gärna dela med er, kanske någon t.o.m har en yta att dela med oss?

Vi är öppna för förslag och flexibla. Jag gillar ju verkligen Kungsholmen där vi är men kan absolut tänka mig något annat också (Vasastan/Östermalm/Gamla stan?). Vi behöver runt 100-150kvm och behöver inte sitta på gatuplan som vi gör idag.

Maila gärna till Sophia på sophia@valerie-stockholm.com om ni har tips.

Vi hörs snart hoppas jag?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *