En liten önskan

Hej alla,

Hur har ni det?

Tycker att det är mycket som är helt upp och ner just nu och på många sätt gör det mig både ledsen och orolig.

Ledsen för dom som är sjuka men också för dit samhället ät påväg.

Vi är många entreprenörer som kämpar för allt vi byggt upp under många år. Restauranger, designbolag och väldigt många människor jag känner kommer att drabbas på olika sätt.

Men, det enda man kan göra nu om man driver sitt egna företag är att försöka hålla sina bolag flytande under den här tiden detta tag och slippa säga upp anställda och pausa allt. Jag hoppas och vill verkligen att vi ska klara det!

Vi har ju så mycket kvar att göra och egentligen är vi ju fortfarande bara i början av resan. Håller alla tummar jag kan för att detta kommer att gå.

Men nu till en helt annan sak.

Jag har ju av er blivit nominerad i Rum21 fina inredningstävling i TRE hela kategorier och det är ju egentligen bara för mycket att ta in. Herregud alltså, jag blev så glad mitt i allt det här kaoset. Jag är glad att ha blivit nominerad men det är ju så många fina duktiga personer som är det så har väl inte allt för höga förhoppningar om att vinna något.

Men OM ni vill rösta på mig så kan man rösta en gång varje dag, gör det i så fall HÄR. 

Ni hittar mig på nr 24 i kategorin inredningsblogg, trendsättare på nr26 och instagramflöde på nr2. Det vore verkligen en energikick att få gå vidare och det skulle jag behöva just nu mitt i detta bolags kaos.

Stor kram till er och ta hand om varandra!!

5 kommentarer

 1. Man får försöka att ha perspektiv och omvärldsperspektiv i detta, hälsan och våra medmänniskor är det viktigaste! Kram

  1. Valerie Aflalo

   Självklart är det så! Det hindrar dock inte många att just nu kämpar för sina livsverk. Stor förlust av inkomst och arbetslöshet kan ju också leda till andra sjukdomar vilket också kommer påverka oss alla.

 2. Hej!
  Har röstat på dig i alla kategorier nu ?
  Ha en fin dag!

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla du!!

  2. Valerie Aflalo

   Tack vad du är gullig?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *