Påskmålning

Hej alla fina!

Igår var det full fart med vår lilla live-sänding från butiken som fick göras om till en story pga att Instagram var överbelastat. Det är så många nu som sänder live och då håller inte nätet för det.

Jag ska strax fota samarbete med duktiga Evelina Vargamo. Men vill kika in till er lite snabbt och tipsa om en fin sak att göra i helgen…

Bilder från pinterest

Vi är många som inte får fira påsken tillsammans med släkt och vänner  i år, men tänk vad man blir glad av lite extra omtanke i dessa tider. I helgen tänkte jag nämligen pyssla lite med barnen, och då även rita/måla lite ”Glad Påsk” kort som vi sen skickar till dom vi inte ses med under påsken.  Nu när det finns tid till sånt här så är det bara att passa på. Köper inte hem något speciellt till det här utan bara att köra på med vad vi har hemma, tusch, akvarell och allt annat spännande som finns. Jag gillar ju att kika runt på pinterest, finns så mycket bra inspiration där. Om ni vill se vad jag sparar där så finns jag här.

Ha en fin fredag nu!
Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *