Feel good med en påskig vibe!

-inlägget innehåller affiliate länkar-

Hej vänner!

Påsken är äntligen runt hörnet, en av mina favorithögtider helt klart! Inte så kravfyllt utan mer en högtid att bara vara. I år håller vi oss hemma och det känns inte alls så dumt, är så glad att vi bor i hus nu och har fri tillgång till trädgården. Skönt nu när det äntligen börjar bli varmare ute. Vi ska göra små utflykter med barnen, jag ska baka en påsktårta som är både fin och enkelt ( recept på detta kommer såklart) och så ska jag göra en lite extra lång äggjakt in i skogen runt hörnet och tillbaka. Lovar att berätta allt om den också:)

Tänkte jag i dag skulle tipsa er om lite härligheter med ”påskig” touch:)

Gul klänning i jersey, så skön och snygg / Valerie.  Just nu på 30% off- Specialpris här under påsken!

En perfekt beige vardagsväska från Filippa K / Klick!

Ska absolut se till att läsa en bok här i påsk, ”Drömhuset” Här finns den!  Jag har blivit tipsad om den, får se om det blir den eller någon annan härnäst. Semestern är ett perfekt tillfälle att läsa Chick lit böcker där det inte krävs så mycket mer än att bara bli underhållen. kan vara ganska skönt i dessa tider. Bara ”feel good”!

Har du några bra tips så dela gärna med dig i kommentarerna.

Den här gula favorittröjan är nu på 50% off / Valerie

Här är också en drömväska, optimal färg. Arezzo Terra / ATP Atelier.

Älskar den här paljett-toppen från Valerie! Den är också på specialpris, 30% off under påsken. Det finns en matchande kjol till, den hittar du här.

När vi designade detta kit var tanken först att det skulle vara det perfekta ombytet för en brud på hennes bröllop. Det är ju många som kör med ombyten på sina bröllop nuförtiden. Men det funkar så minst lika bra till andra festligheter eller påskmiddagen med familjen eller att dela upp dom såklart!

Superhärliga scarves som finns i flera fina färger,    Klick klick 🙂    / Filippa K – perfekt när man längtar efter vårjackan men ändå vill trygga värmen ett tag till.

Önskar er alla en riktigt fin dag i solen! Nu ska jag spela in en liten haul på alla plagg vi just nu har 30% off på. Kika in på min story snart så får du se.

KRAM

5 kommentarer

 1. Hett tips, bästa boken jag läst på länge, ”Jag for ned till bror” / Karin Smirnoff.. ska läsa uppföljaren under påsken.

 2. PS: den är inte så feel good men en riktig bladvändare!

 3. Hej här kommer ett tips på en spännande bok till barnen ”William Silvercrona och det magiska landet Thyrridea”. Tror även att den kommer som ebok om några veckor.
  Kramar
  Therese

 4. Hej!
  Vad har du för storlek i den gula stickade tröjan på bilden?

  1. Valerie Aflalo

   Jag har storek M i min

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *