Påskhelgen hos oss!

 

  

Heeej på er!!

Hoppas att ni har haft en mysig och härlig påskledighet tillsammans.

Vi har i alla fall haft det! Påsken blev inte helt som vi tänkt oss men den blev bra ändå. Fokus hamnade i stället ännu mer på barnen och hitta på roliga saker ihop. Det blev en extra lång och kul äggjakt, pyssel och så åkte vi en dag ut till skogen med några dagiskompisar till Leonie för att grilla korv och vandra lite och herregud vad jag älskar att vara ute i naturen. Barnen med!! Gilalr hur fokus ändras och hur en stock plötsligt blir en rutchkana och några kottar pyssel. Det finns ett lugn där som jag ibland har svårt att hitta i ganska stressiga vardagar.

Vill verkligen försöka hålla i turerna till skogs med min familj framöver och nu har jag även införskaffat en bra ryggsäck att ha med oss picknick i.

Båda tjejerna har under påsken nu äntligen lärt sig att cykla och blivit helt hooked. Vi har lite sena med att lära Bianca, en stor renovering kom helt enkelt emellan men nu när den i princip är klar får vi mer tid ihop.

I dag hade vi lite möten med våra anställda på kontoret som kämpar så hårt just nu. Vi vill alla ta oss förbi den här perioden och önskar så innerligt att saker väldigt snart ska bli mer normala.

Ps. så kul att så många av er ville vara med i min påsk sfs och att ni gillade min citronkaka!! Tack för att ni ville dela.

Stor kram KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *