Weekend med mycket lugn

Gungan köpte vi till barnen på helgens tripp till Bauhaus och tyvärr hittade jag den inte online utan bara i butiken i Sickla.

Hej!!

Den här helgen har vi tagit det väldigt lugnt. Jag och resten av familjen känner nog av den där vårtröttheten som många känner just nu. Det, och en kombination av Coronas plötsliga och snabba framfart som slagit oss alla ur spel. Den dagliga oron har tagit ut sin rätt.

Det har med all rätt varit några omtumlande veckor för dom flesta av oss och vi har aktiverat oss med sådant som vi mår bra av att göra.

Jag uppskattar lite extra mycket det vi har just nu. Familjen, huset och trädgården som jag har mer tid att vara i just nu. Vi plockade fram utemöblerna som egentligen ska vara uppe på balkongen och njöt av att sitta mycket utomhus i solen.

En grym kämparanda bland alla mina fina anställda. Jag är tacksam och jag tänker också att allt detta fått oss att genomföra de satsningar vi planerat för ännu snabbare! Mitt företag är ju på många sätt min bebis/dröm..Som jag skrev på IG och som blir ännu mer tydligt just nu är just det, varje gång någon handlar ett plagg av mig så blir jag glad i hjärtat. För det säger mig att jag ska våga tro på min dröm och jag känner att jag vill göra detta ännu mer feel-good för er!

KRAM

4 kommentarer

 1. Hej! Undrar var den fina trallen till er balkong är inköpt?

  1. Valerie Aflalo

   Den köpte vi från Jabo på Bauhaus?

 2. Vackra fönster <3. Vart kommer de ifrån?

  1. Valerie Aflalo

   Tack, dom är köpta på Velfac

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *