Neat freak

Godmorgon!

Här har jag precis kört i äg två barn till skolan och snart ska jag även lämna Leonie på förskolan.

Igår fick hon vara hemma eftetsom hon trillade ur sängen på natten och gjorde illa sitt lilla ögonbryn. Stackars liten!!

Bianca och Leonie vill ju verkligen sova ihop vilket är så gulligt och det blir ju kanske lite trångt.

Jag bloggade ju för ett tag sen om hur man kan organisera hemma och vad jag pysslat med under denna tiden som vi haft social distansering. Man får ju väldigt mycket tid över till att vara hemma och mysa och då upptäcker man att man vill ha det fint runt omkring sig. Dessutom blir det så tydligt vart man behöver städa, ja ni fattar!

Inspirationen hittade jag på Pintrest när jag började leta efter inspiration till att organisera. Det fanns SÅ mycket fint och jag känner att detta bara är början! Ett projekt om dagen och näst ut är faktiskt vår hall där det svämmar över av mössor, vantar och olika typer av jackor. Det är kaos!

9 kommentarer

 1. Åh herre vilken magisk kyl. Nu vet jag vad jag ska pyssla med i helgen!!!

  http://johannagrahn.se

 2. Susanne Svensson

  Vad fint och inbjudande det ser ut! Undrar vad det är för märke på din fina vita tröja?

  1. Valerie Aflalo

   Tusen tack Susanne! Den heter Power top och är från mitt egna varumärke ”Valerie”

 3. Victoria

  Var kommer de fina lådorna med trälock från? Tack för en bra blogg med tänkvärda både ord och inspirerande inredning och fixahemma-inlägg!

  1. Valerie Aflalo

   Hej! De lådorna hittade jag hos Clas Ohlson. Tusen tack för din fina ord, blir så glad.

 4. Var kommer den fina tröjan och jeansen i från? Härligt inbjudande kyl!

  1. Valerie Aflalo

   Hej Mikaela! Tack!:) Tröjan är från mitt varumärke ”Valerie”, den heter Power top. Jeansen är från J Brand.

 5. Hej! Är alla dina lådor i kylskåpet från Clas Ohlson?

 6. Wow! Sååå läckert! Verkligen inbjudande och fräscht!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *