Mina present tips!

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Hej mina darlings!

Kikar in här hos er från sjukstugan…Känner mig dock nästan helt bra nu vilket är skönt!

Tänkte jag skulle tipsa er om lite presenter idag då det både är mors dag, examen och många andra fina tillfällen runt hörnet som är värda att fira. Här är några favoritsaker som jag själv har och alltid får otroligt mycket frågor om, så jag tänker – många som gillar = säkra kort, eller hur?:)

Först ut- Can’t go wrong with flowers. Så fantastiskt med pionsäsong nu!

Fortfarande så stolt över våra smycken och den återvunna produktionen med vi har. Vill du läsa mer om hur den går till så finns en liten intervju att läsa här. Jag tycker ju såklart väldigt mycket om alla våra smycken men några av favoriterna är våra hoops, har använt mina så mycket! Det stora snäck-hänget ligger mig också varmt om hjärtat. Sen en av våra senaste kreationer är den kedjan som är lite mer chunky och det lite mindre myntet med stenar i. Snart kommer det lite nytt igen, längtar efter att få visa er!

Den här vita lite bulliga vasen är från Målerås.

Diptyque har många goda dofter och doftljus, den här med fikon är så härlig och lite somrig tycker jag.

Stort fat från svenska ByOn, de har så mycket fint. Finns också mindre tallrikar i samma look, I like!

Ett absolut säkert kort är den här vasen från Marimekko– finns i många olika färger.

Ha nu en fin dag trots regn och rusk!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *