Födelsedagskalas i litet format

Hej sötisar,

Så har det varit helg och jag har fortsatt kurera mig och vila så gott det går. Men nu så ska det nog vara bra igen hoppas jag! Segt detta.

Leonie fyllde ju 5 år förra lördagen och nu när allt är som det är så hoppade vi kalas och i stället gjorde vi ett sött litet familjkalas med bara lilla familjen dvs jag Johan, Bianca och Nicoletta. Men hon blev SÅ glad!!

Hon önskade sig en mermaid tårta ( Bianca fick ju en sådan tårta förra året…) men jag försökte göra den lite annorlunda ändå. Själva tårtan beställde jag från ett bageri som ligger här i Enskede och dekorationerna gjorde jag själv. Jag älskar att när jag i lugn och ro får sitta och pyssla med sådant här mysigt pyssel. Tänkte att tårtan skulle gå i vitt och puderrosa med vita pärlor, tjejigt och fint.

Marsipanen köpte jag på Panduro och jag använde bara en kavel, kniv och mina snäck/ mermaid former i silikon som jag köpte på nätet. Jag piffade även upp det med vita små pärl-strössel som jag köpte i Leilas General store. Jag fäste också blommorna och snäckorna med tandpetare så att de skulle sitta fast!

Vi väckte henne med sång och paket på morgonen och Leonie som längtat och väntat på sin födelsedag så länge blev så otroligt glad!!

Jag hade köpt sminkpyssel, lite vanligt pyssel, supersöta posters och bok från Mrs Mighetto, kläder från Marmar och Zara och ett jättefint smyckesskrin med en ballerina. Hon fick även massor av trädgårdsleksaker och ett fotbollsmål!

På kvällen blev det sushi och tårta, Leonie fick välja själv och då blev det detta!

Hipp hipp hurrraaa för vår lilla älskling idaaaaaa!!

Det är inte helt lätt att komma på saker när man ska fira i karantän men vi bestämde oss i alla fall för att Leonie skulle få cykla till parken med sin bästis för att leka och äta glass.

Sen så hade jag skrivit ett fint och lite mer speciellt kort till henne med en liten ”kärlekstext” om henne. Vet inte riktigt om hon förstod allt men den blev så fin och jag tänker att jag ska göra det till alla våra barn på deras födelsedagar.

Önskar er alla en superfin dag!!

6 kommentarer

 1. Så fint, sista inlägget på hallen i instagram vad kommer mattan, lampan och det fina fatet ifrån ?
  Ha en skön helg

 2. My hallin

  Vart har ni köpt ljusslingan?

  1. Valerie Aflalo

   Tror att det var på Granit men längesen tyvärr?

 3. Vilken färg är det på mattan i er fina hall ?

 4. Cissi Haglund

  Hej,
  Du dukar så himla fint 🙂
  På instagram så har du serverat glass i så fina grå skålar/ små fat.
  Vad är det för märke på dessa?

  Med vänlig hälsning Cissi

 5. Eleonora

  Wow vilken tårta! Finns det nån möjlighet att köpa mermaid formerna av dig? 🙂 Min dotter fyller snart fyra år och önskar sig en sjöjungfrutårta på sin födelsedag 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *