Sommar sommar sommar

Hej vänner,

Hur skönt är det att sommaren ÄNTLIGEN är här?!

Lite skönt väder och värme gör susen för alla trötta ”Corona” själar. Ja ni fattar!

För oss som driver klädbolag har det varit minst sagt turbulenta tider men nu verkar det lugna sig lite ändå. Studenter blev av och även ett och annat bröllop och viktigast av allt är ju att det går att resa inom Sverige. Blir av förklarliga skäl ingen Spanien resa i år men vad gör det när sommaren ändå är härlig här hemma.

Tig lite fina bilder med Evelina hemma hos mig häromdagen! Älskar skjortklänningar lite extra mycket nu, praktiskt och snyggt. Perfekt att även ha ett par byxor under i samma tyg för attt jobba på lyx ”pyjamas” looken lite mer.

Här hittar du klänningen och byxan!

2 kommentarer

  1. Snyggt matbord du har!

  2. Hej,
    Det är så roligt att se hur ni har det, det ser så fint ut hemma hos er! Jag undrar vilken leverantör/företag era fönster kommer ifrån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *