En Magic Boost

sponsorskylt_ny_triumph

img_3038

img_2943

Magic Boost Lift up i en underbart vacker blå spets som passar perfekt under alla svarta plagg nu i höst. Kul med lite färg tycker jag, så lätt att det bara blir svart eller vitt.

Hej vänner,

Ni kanske minns att jag var förbi Triumph för en tid sedan för att få testa ut en riktigt bra bh och som passar just mig. Är ju lätt att man väljer fel storlek och bara går i samma hjulspår med storlek alltid. Hade typ inte ändrat storlek sen jag var tonåring utan bara tänkt att det väl är samma trots 3 barn senare. Hehe.

Måste säga att det känns väldigt bra att äntligen ha rätt storlek och jag märker hur jag både sträcker på mig mer och känner mig mer bekväm i med resten av min outfit. Inget som sitter fel, ger valkar eller skaver på något sätt. Skönt.

img_3022

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *